Frivilliga Radioorganisationen

FRO Södermanland

Kontaktinformation

FRO Södermanland
Terminalgatan 5
641 33 Katrineholm
Besök: Terminalgatan 5
E-post: sodermanland@fro.se

Ingress_till_hemsidan_ändrad_2020-09-25_tisdagar_18-20.00.jpg

Expedition nu åter öppen i FRO Södermanland

FörbundsexpeditionEfter längre ledighet med jul och nyårsfirande är nu förbundsexpedition återigen öppen och redo att handlägga nya avtal, uppdatera utbildningsplaner och administrera kurser och utbildningar samt andra medlemsärenden.

Är du intresserad av att söka utbildning mot Hemvärnet, Molos eller NSE bör du kontakta oss på exp-sodermanland@fro.se så att vi kan handlägga ditt ärende och bjuda in dig till personligt möte i förbundsexpedition.

Utöver det kommer fokus ligga på att få i ordning på expeditionen och sedan utöka profilartiklar och marknadsföringsprodukter som kan köpas av medlemmarna samt nyttjas av organisationen. Exempel på detta är klistermärken och andra mindre produkter såsom kläder och sedan ha tillgängligt roll-ups, tygmärken, banderoller och broschyrer för att underlätta rekryteringen till organisationens olika uppdrag och föreningsverksamhet.

Senare under våren räknar vi med att få dels radiorummet i ordningsställt och färdigrenoverat (totalrenovering från golv till väggar och tak) och sedan även få materiel i ordningsställt i kallförrådet/övningshallen som finns i anknytning till byggnadskomplexet.

Är du intresserad av att hjälpa till med förbundets expedition och lokaler, särskilt radiorummet och få ordning på materielen i kallförrådet, så kontakta oss på e-postadressen ovan.

Vi kör varje tisdag mellan klockan 18.00 till 21.00 och adressen är Terminalgatan 5 i Katrineholm. Vi har lokalen FrivilligCentrum tillsammans med 5 andra frivilliga försvarsorganisationer i staden.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök