Frivilliga Radioorganisationen

FRO Södermanland

Kontaktinformation

FRO Södermanland
Terminalgatan 5
641 33 Katrineholm
Besök: Terminalgatan 5
E-post: sodermanland@fro.se

Ingress_till_hemsidan_ändrad_2020-09-25_tisdagar_18-20.00.jpg

Hjälp till att hålla hemsidan levande.

Nu är det ett nytt år och 2017 är till ända. Vi är ny en ny grupp som skall försöka hålla den här sidan uppdaterad, men vi kommer att behöva hjälp. Så vi ber er att skicka in nyheter, artiklar, aktiviterer så att alla kan ta del av det som verkligen händer. Skicka gärna med foton, det är alltid intressant. Ett tipps bara, fråga ALLTID den/de ni fotar om det är ok. Skicka in materialet till christer.wiklund@fro.se eller eric.kallberg@fro.se

Så till en liten resumé över året som gått.

Ungdomarna i Nyköping har haft 7st aktivitetitillfällen under hösten med en julavslutning och det traditionella kast med liten radio och andra stolligheter. Ytterligare några nytillkomna ungdomar var aktiva under höste. Vad 2018 har att erbjuda kommer vi att redovisa här när planeringen är klar.

Skyddskläderna har det gått lite troll i. Alla beställningar var inskickade men sen viasde det sig att målsman skall också skriva på, det var en nyhet som framkom sent om sider. Men nu skall, enligt information, alla beställningar vara signerade i höger och vänstervarv. Hur det slutar får vi se några dagar in på nya året.

Den regelbundna verksamheten på tisdagar har kommit av sig lite då deltagandet har varit närapå 0, men det har varit personal på plats nästan varje tisdag i alla fall som pysslat med div göromål.

Så från FRO Nyköping så säger vi Gott Nytt År & God Fortsättning.

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök